Gök grisi bulutlar

Elimde tuttugum sıcak çayı dudaklarıma götürmekmi seni sen gibi,belinden kavrar gibi,yakışı kadar kor  içimi ısatan yudum yudum içime aldıgım bogazımdan inen sıcak doknuşlar gibi .Ayaklarımı titren bir arzu alıp getirirken sana ,pencereden solugun geliyor.Yagmur yagıyor duyuyormusun.buralarda bir yagmur var,ince ince yagan ,saçlarını ıslatan üzerinde ne varsa sana dokunuşlarım gibi sırıl sıklam yagmur var hissediyormusun? Gök gri mavi aglıyor senden uzak yazmalarıma,klavyenin üzerinde bastıgım her tuş sana dokunuş gibi,her harfi elin,yüzün dudagın,saçın,kaşın gözün,burnun,her cümle oluşu özlemin,har satır yazışım seni içimde varedişim,solugum nefesim,yüregim,kör bakan gözlerim. Hiçbir şeyi senden başka arzulamıyacak kadar baglı basiretim.Dışarda yagmur yagıyor hissediyormusun? dudagım ıslak nefesim ateş,ellerim seni arıyor.Gök grisi mavi bulutlara bakarak seni özledim yagdırıyor.Bir gün daha özledim ,bir gün daha ,tanrının yarattıgı kainat gibi,...Kaç kişi aynı duygularda yanmaktadır,Kimi evinde,kimi işinde,kimisi parklarda,bir koru yolunda,kimi aglamaklı aşkı ararken,kimi kimiii kimiyseee nerde ne yapar özlerken?

3 yorum:

Liliput dedi ki...

Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli ah ahhh diyordu şair.Elimdeki sadece seni uzaktan sevmek
Cesaretim sevgimin yarısı kadar olsaydı böyle uzaktan sevmez. Ümit fakirin ekmeği sevenin sevgisinden sonra her şeyi.
Olurya belki sende öğrenir beni uzaklardan çağırırsın.

sufi dedi ki...

Daha 2 gün önce dallardan damlayan ,dallara tutunan yağmur tanelerinin resmini çekmek istemiştim.Müzik ve yazı eşliğinde seyrettim.Teşekkürler sevgilerimle.

Boyalı Kuş dedi ki...

Noktalama işaretlerine biraz daha özen göstermek gerektiğini düşünüyorum zira sırf bu yüzden 2 defa okumak zorunda kaldım :(
Emeğine, yüreğine sağlık
Esra