Bazen yazar insan




Şöyle baktım da yazdıklarıma… İki bin on yılında girmişim bu videoyu, dinlerken kendimi klavyenin başında buldum, hiç kimsenin olmadığı, duvarlara odun kokusunun karıştığı güneşin pencereden üstüme yansıyan sıcaklığını hissetmek gibi güzel bir duygu yok, Dışarıda ki kara rağmen bu iki doğa duygusunu hissetmek müthiş bir duygu burayı bu kadar sevmemin tek sebebi bu. Kendi içimde kendime sarıldığım o sessiz, o suskun içine kapanmış halime yeniden dönmek. Hayattan hiçbir beklentisi olmayan, kendi suskunluğunda biri olarak başladığım bu yer de yazmamı isteyen arkadaşım aklıma geliyor da yaz demiş ti o içinde paylaşamadığın söyleyemediğin sözlerini, ilk başta saçma gelmişti hatta saçmadan da öte. Bir benim kaldığı şu hayatta yaşamıma dahil olan çok şey olsa da, insanın paylaşmadığı içine alıp attığı o kadar çok yaşamışlığı en çok acıtan ve en çok mutlu olduğu anları her şeyden uzak saklı tuttuğu kilitli gizli bir kalbin odasını yazması mümkün olur muydu. Sorarlar bazen neyin var Neden böylesin Ben ki çoktan bırakmıştım her şeyi Hayattan, hayata bağlayan inandığım her şeyden yıllar, yıllar önce vazgeçmiştim. En çok insanın insandan yaralandığı hayatı gördüm beklide, belkide teklik halim bundandı kendi duvarlarında kendi bahçesini yaratan bir dünyaydı benim ki. Bir gün farkına varıyor ki insan en güzel huzurun kendi iç dünyanda kendinle olduğun bir yaşam olduğunu. Derler ki; İnsanın tek değişmeyen,yenilenmeyen organı dır kalbi , ben o organı değiştirsem de asıl değişmeyenin ruhu olduğu gördüm, Ruhun hangi kalbi taşırsa taşısın hiç değişmeyeceğini, senin sen olduğun bir hayat.
Dönüp dolaşıp geldiğin  duvar arası yerin.

Puzzle




4 yorum:

deep dedi ki...

İnsan böyle biryerde ruhunu dinleyip ruhunun ötesinde ruhunun ruhunu negüzel bulur. Gerçek ev sahibini bulmak işte bu kalp aleminin ötesine geçmek bu,ne mutlu o kalbine.

Puzzle. dedi ki...

sadece zaman ve süreç o kadar,hiç bir şeyden beklentim yok kalabalıktan uzak,sessiz sakin huzurlu herkes kendi halin de en güzel hali de bu.

Deniz dedi ki...

Puzzle.. Pek sevdim; yazılarla, şiirlerle ve fotoğraflarla ifade ettiğiniz kendinizi.. Yaşadığınız heyşeyin keyfini çıkarmanızı diliyorum sabahın ezan vaktinde şimdi.. Saygılar..

Puzzle. dedi ki...

sabahın ezan saati uyuyamayanlardan olarak sende keyfini çıkar ;)