Racon



Ölüşünde bir dirilişi vardır
Ölüşün raconu hani
Adam gibi adam
Kadınların istediği bilinmiş
Salla gitsin
Servis otobüslerinin getirdiği aşkları karşılamak
Takmadan, umursamadan hiçe saymak duyguları
İşte o zaman adam gibi adamsın sen...
Vedat sakman koçum benim ne güzelde döktürmüş,bu adamı anlından öperim ben

Puzzle

10 yorum:

MOMOL dedi ki...

şarkı güzel, ama şiirle olan uyumu bambaşka güzel, çok begendim..

Puzzle. dedi ki...

Güzel olmayan ne var ki,güzel benim olmadıktan sonra adam döktürmüş bizde seste yok ,şiirde yok bi bok yok affınıza sığınarak sözüm meclisten dışarı,öğrenmek lazım lazımmış raconu buymuş.

Selene dedi ki...

Nihayet yorumlara açılmış blog,bu çok sevindirdi beni önce bunu belirtmek isterim.Yazdığın sözlere gelince,raconun bile hali yolu vardır,tıpkı dediğin gibi ölmek ve yeniden doğmanın raconunu bilmek gibi.Hani seni görmemiş olsam,bilmesem seni derdimki ne demiş bu adam,Gördüğüm ,bildiğim, hissettiğim adam gibi adamsın sen.

Adsız dedi ki...

Hey bu yorumlar ne zaman açıldı haberim olmadı.Uğrayıp okuyordum aslında sık sık. Neyse işte iletişim kanalımız açıldı mühim olan bu. Ayrıca çok güzel şarkıymış ben bu şarkıyı hiç dinlememişim. Galiba bizde zaman zaman kendi inlerimize sığnıyoruz. Ve bekliyoruz değişmesini hayatın. Ama o öyle sinsi ki burnumuzu çıkarmamızı bekliyor. Sonra yapıştıryor bir tatsız şakayı daha. Kaçmanın neticelere faydası yok yani. Ne yapalım bizde uyucağız raconuna hayatın cengaver gibi yaşayacağız hem sevinçlerde hem de acılarda.

Puzzle. dedi ki...

Öğreniyoruz selene öğrenmenin acı yanlarını yaralarını taşıyarak öğreniyoruz,içimde ki acıyı kimse bilmeden

Puzzle. dedi ki...

Açılır kapanır, açılıp kapanmak ruh gezgini, önemli olan canın içiyse esas o dur, kilitlere vurulu olan açılmayan,açamadığım.

Adsız dedi ki...

Puzzle
akşam akşam benim mi beynim yorgun vallahi dediğinden bir şey anladıysam ne olayım.Canın mı sıkkın? kötü bir şey mi oldu? hasta mı oldun? iyiye yoramadım ama umarım halledemeyeceğin bir sıkıntı değildir.

DOREMİ dedi ki...

Parçayı ilk kez dinliyorum.çok özgün..:)

Puzzle. dedi ki...

Bırak yorgun olsun hep biz olacak değiliz ya,beyinlerinde dinlenmeye hakkı var, Araplar diyarına uğramış gelmiş sayalım,bütün mesele bu beni anlamak ruhgezgini ANLAMAK.

Puzzle. dedi ki...

crayz,evet günlerdir dinliyorum sar baştan, arabada son ses,son gaz dinlemek var birde,tavsiyem olsun:)