Senin kadar ben oldum



İçime işleyen şarkının sözlerini mırıldanan dudaklarım güne eşlik eden tek anlam, sözlerinde dalıp kaldığımı farketmesem bu ben miyim diyecek kadar şaşıp kalacak üstelik . Gün içinde sizi kendinizden alıp kendisine götüren mutlaka bir an olmuştur,o an orda, yüzünü görür gibi uzatırsınız ellerinizi.
Bir şarkının orta yerinde duyarsınız sesini
Yada...
Islak bir yolda yalnız yürürken konuştuğunuz bir cümle düşer aklınıza
Bambaşka bir şeyi düşünürken birden düşer yüreğinizin içine
Sanki...
Dokunur ellerin
Dokunur elleri
Saat,an farketmez
Cümleler dökülür ,özledim seni
Bende...
Çokk daha çokkkk
İçinizde yaşadığınız bütün kötü güne,düşüncelere rağmen, olumlu olan tek şeydir,yüzünüzde beliren tek anlam.
Bilirsiniz ki ayrı yerde olmak,mesafeler hiç bir şeyi değiştirmez
Yüreğinizden kopup gelen duyğulardır sizi aynı eden
Eksik parçanızı tamamlayan bir bütün gibi
tamalanır ve tamamlarsınız onunla.

Puzzle

10 yorum:

Selene dedi ki...

Şarkıdan fazlasıdır içe işleyen,dokunan ellerin büyüsü vardır şarkının her sözünde ve mesafeler biter o tamamlanan bütünlük içinde.Bloğunuz ve bloğunuzdaki şiirler gerçekten çok güzel.

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

evet ,mesafelerin hiç mi hiç önemi yoktur!

yüreğine sağlık puzzle!

Hamiyet Akan dedi ki...

Sevgili mesafelerce uzakta olsa da bir nefes kadar yakındır aslında. Onlar bir bütünün parçalarıdır uyusalarda ayrı diyarların koynunda...

Sevgiler mutlu pazarlar Puzzle

Puzzle. dedi ki...

Şarkılara anlam katan yaşanmışlıklar olmasa şarkılar niye,beğendiğinize sevindim,aslında ben bilmezdim şiir yazmayı, yazdığım şiirse eğer,ben bana yazdıranı,beni çok sev daha çok sevdiyen o sonsuz aşkı yazıyorum.

Puzzle. dedi ki...

Mesafelerin önemi tabiki var,belki mesafeler olmasa bu kadar içsel,bu kadar hissetmek olurmu,ah geceler sen sabahı içine aldıkça mesafeler iki dudağın sevişmesinde yok olur,nefes nefese iki kuşun çığlık sesinde :)sevgili çoban yıldızı anlayan yorumluyan yüreğine burdan slm olsun...

Puzzle. dedi ki...

İşte bu hamiyet hanım sizin şiirlerde duygusal akıcılığınız her zaman beğeni ile okudum,her ne kadar sizin kadar kalemim kuvvetli olmasada yaşadığımız,hissettiğimiz duygular öyle dile geliyor ki,yer gök şiire tabi kesilen ateş yanğını sanki.Ölüyorsun,diriltiyor,diriliyorsun öldürüyor,ah sevgili diye bağırasım geliyor senin kollarında ölmekte dirilmekte güzel, varsın mesafeler olsu :)Sağlıkla güzel günler olsun cümlemize diyelim...

Adsız dedi ki...

Merhaba
bu yazı şiir gibi olmuş.Ama epeydir okuyamadım hiç bir şey bütün bir bloğu tavaf etmek için dönücem.Uğramışken bir merhaba diyeyim istedim sağlıcakla kal.

Puzzle. dedi ki...

ya ben seni merakta ettim açıkça,şu yaş gününden sonra kayboldun :)yakında kayıp haberi verecektim,tavaf edilecek öyle ihmal ettiğim bloklar var ki benimde, işler yüzünden çok ihmal ettim:( kendimi nasıl affettirebilirim bilmiyorum,buyur tavafsa yüreğimizde kapımızda başımız üstüne okuyanlar için :)Bu arada cidden sevindim sizi gördüğüme....

Adsız dedi ki...

Ben okumaya başlayınca (ne olursa gazete,blok,kitap,dergi farketmez)saatlerce başından kalkmayabilirim.Yazmaya başlayınca da öyle.Ama hızlanan hayatta böyle bol vakitler yok ne yazık ki.Hayatımızın her anı birilerince kuşatılmış ve işgal edilmiş. Onun için her an yapmaktan zevk aldıklarımızı değil de mecburiyetlerimizi ifa ediyoruz. Bir baktım ki en son bir ay önce yazmışım.Şimdi iple çekiyorum yazmayı paylaşmayı ve sizleri okumayı. Blok alemi engin bir deniz gibi ve içinde bir damla olmak çok çok güzel.Görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın.Sevgiler.

Puzzle. dedi ki...

Hayat ruhgezgini,elbette ki hayata sorumluluklar, yükümlülükler var yaşamı tamamlayan ve sürekliliği içinde birey olarak,hani hayatı sürdürme adına.Buna rağmen koşuş tursak ta içlerimizde ölmeyen, şu yaşama bağlam sevgisi coşkusu yok mu işte bu her şeye değer:)maden öyle, engin denizlerde damlan çoğaldıkça çoğalsın küçük hanım,sağlıkla kalın..