İç çekiş






Bazen… Alıp başını, yüreğine gitmektir, özlemeler… Birden hayatınız, yaşadıklarınız, hiç gereği yokken karşınıza çıkar hani. Bazen… Bir masa başı kahvenin, sıcaklığı alır tutar elinizden. Hani, yüreğinden geçen, aklından, yüreğine dokunur. Düşünceler, İsimler, mekânlar, anlar, sesler… Akıp yüreğinizin en derin sesine bulaşır, keşke dersiniz. Olsa, olsam… Kimi buruk, kimi mutlu, derin bir iç çekiş……
Dudakların kıyısında duran, sarılıp kalakalmak gibi özlemeler......

Puzzle

6 yorum:

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

özlemek...güzeldir
hele özlüyorsa özlenen...

Adsız dedi ki...

Özlemek kavuşmak ümidi varsa güzeldir.Sonsuz heyecan vericidir. O anı hayal etmek bile yıldırım çarpması gibidir.Eğer hiç umut yokken özlüyorsanız o zaman mazoşist bir hal alır.Hem çok acıtıcıdır hem de tarif edilmez biçimde garip bir mutluluk verir.Eski günlerden biri canlanır gözünüzde.Mesela bir kış günü onun dönüşünü bekliyorsunuzdur.Hava kararmıştır.Ama o anda başında bir ışık haresiyle sevdiğiniz görünür olur uzaktan.O gün o saniye yıllar sonra gözünüzde sanki dün olmuş gibi canlanır.Özlemek ve beklemek güzeldir.Hiç gelmeyecek bile olsa.
Durduk yere neler neler getirdiniz aklıma güzel cümlelerinizle. Sevgiler Selamlar.

Puzzle. dedi ki...

Aynur hanım,İki taraf içinde aynı değilmidir, hissedilen aynı olunca.

Puzzle. dedi ki...

ruhgezğini umarım hatırlanan sizin için güzel anları canlandırmıştır,yoksa üzülürüm :( Şunu unutmayın ki hayat daima süprizlerle doludur,yarının insana ne yaşatacağı bilinmez bizler yinede içimizdeki o burukluğa rağmen, özlemler hiç bitmesin diyelim,sağlıkla kalın.

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

"Özlem" hayatının tümüne hakim bir duyguysa...O kadar çok sayacak şey bulunur ki!

Puzzle. dedi ki...

O kadar çok şey bulunur ki gözlerden süzülen yaşların şahidi.....Anlayan yüreğin dert görmesin çoban yıldızı.