Yine yine...


Sırılsıklam aşık olsam yine yine,bedenim her dokunuşumda erisin teninde..Sırılsıklam kalsam içinde,içimde...Sırılsıklam nefesim nefesinede yok olsa. Ateşi çember olsan yansam teninde,Sırılsıklam aşık olsam yine,yine..Puzzle.



12 yorum:

LLuvia dedi ki...

Ben de tam bunu düşünüyordum. Keşke diye. Ve sonunda bir daha asla diye sonlandı düşlerim.

Puzzle. dedi ki...

Hayat LLuvia,İnsana yeniden neler yaşatacagını kimse bilemez.Kader diyelim!kader öyle bir şeyki kimse olacagın önüne geçemiyor.

LLuvia dedi ki...

Mutluluğun sonunu hüzünle kapadıysan, kalbini alıp uzaklara attıysan, yeniden darma dağın olmayı kaldıramayacaksan aşk seni arasa da bulamaz :)

Puzzle. dedi ki...

insan yaşadıkça anlıyor,acıyı,mutlulugu,hüznü,insanı insan yapan ruhunu öylebir ruhla olgunlaştırıyorki,aşk başka bir boyuttan bakıyor yaşanılası kadar sonsuz bir aşk..

Nurdan'dan dedi ki...

umarım ki dlediğiniz gibi sırılsıklam yaşarsınız en kısa zamanda,,

Dalgaları Aşmak dedi ki...

"aşk", her saniyesini coşku, mutluluk, heyecanla doldurup hayalini öyle kurduğundur...ve bunların aksini gösteren en küçük bir işaretle diplere vurduğundur.. "gerçek hayat"la ilişiğini kesip, içini türlü hayallerde doldurduğundur.. bedenin "dünya"da yaşarken ruhunu cennete soktuğundur.. sonunda gerçek olması imkansız olan o mutluluğun "imkansız" olduğunu görüp kırıla kırıla kendi yolunu bulduğundur..

Puzzle. dedi ki...

Hangimizin duvarları yokturki içine girmek isteyipte kalmak istedigimiz,o duvarlarki yıkamadıgımız,Nurdan..Sevmek nurdan sevmek ne kadar istesende olmuyor,gönül istedigini alamıyor...

Puzzle. dedi ki...

Yine sen:)senin gibi bir dosta şuan öyle bir ihtiyaç duyumu varki,hani oturup aglayarak konuşmak yüregi boşaltıp işte anlıyormusun demek Dalgaları Aşmak,neden böyleyim? neden hüzün mevsimlerim? neden kıştan çıkamaz bedenim?üşür ruhum.Bir cennet bahçesiydi düşlerim,insanı acı büyütüyormuş ,olgunlaştıran tek şey şu hayatta yaşamak degilmiş,gerçek aşkı bulupta yaşamak degilmiş,aşkı tam manasıyla ruhunu teslim edecek kadar yaşamak,çokmu istediklerim bilmiyorum,sadece gerçek manada sevmek varolmak,özlerken bile,yanındayken bile dokunmaya kıyamadıgım,hayallerimi yaşamak.tanrıyı sever gibi kul olmakmı önünde,diz çöküp egilmekmi,ibadet gibi,her gün ruhundaki aşka ulaşmakmı?Belkide zor olan benim bu hayatta benim aşka olan ibadet anlayışımda.kimbilir belki o ibadet kapısında içeri girerim ,saf temiz,masum bitimsiz ,içimde büyüttükçe büyüyen aşka yetecek bir aşkın teslimi olurum.....işte böyle.

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Beni dost hissettiğin için teşekkür ederim sevgili PUZZLE.Gayet iyi anlıyorum seni.Çok şey değil,sanırım hakkın olanı istiyorsun.Hüzün,yalnızlığın diğer bir adı belki de...Ruhen yalnız olduğunda, her zaman bahaneleri hazır bir duygu...Kırık, kırılgan...Bütün bunlar yüreksiz yaşamayı göze alamadığından..

Yine de "hüzün geçmekte olan bir bulutun gölgesidir" diyelim :)

Sevgiyle ...

Nurdan'dan dedi ki...

alamıyor be puzzle,,umarım ve dilerim ki tanrı sesini duysun...

Puzzle. dedi ki...

umarım nurdan,mevlananın bir sözü vardır derki; Aşka dalmışım ben nasihat neye yarar,zehir içmişim ben,şeker neye yarar.Benim için ayagına zincir vursunlar diyorlar!Divane olan gönüldür,ayagıma zincir vurmak neye yarar...umarım nurdan birgün o aşkı bulurum.sevgiyle kal,umarım herkes gönlündeki biimsiz aşkı bulur.

Puzzle. dedi ki...

Gece nedir bilir misin?
Dinle, gece aşıkların yabancılardan saklanması içindir!
Tam da bu gece! Bu gece ki, ay benim evimde,
Ben sarhoş
Gece aşık
Ve ay da divane iken...hüzün geçmekte olan bir bulutun gölgesi ise.Olsada,olmasada şu deli gönlüm aşkı ararken yine üşür,yine üşürüm..Dalgaları Aşmak birgün yollarımız karşılaşırsa aşk adına uzun uzun konuşuruz ne dersin.saglıkla mutlulukla kal hakiki dost..