Vayy bee.


ikiyüzlü hayatın iki yüzlü dostlarıymış dostlarım.Deger sandıgım pul kadar degeri olmayan size iki lafım var...
Senden bahsediyorum, ve senden, senden, hatta senden de. Önceki,sonraki dönem dostlarım; sen, sen ve bir de sen. Ve yeniler... sen, sen! Belki sen de...heyy sen de evet evet şu hayatıma gircek sen.
Biliyorsunuz kimler olduğunuzu değil ? Evet sizleredir bu yazım. Belki hiçbiriniz görmeyeceksiniz bu satırları, ne önemi var ki?Belkide farkına varmadan tesadüf okuyacaksınız.
Önce sormak istiyorum, neden beni dost,hatta dostanda ileri olduğunuza inandırdınız? Eğer öyle olsaydınız bugün sol yanımın neden acıdığını bir tek siz biliyor olurdunuz değil mi?Hissederdiniz,anlardınız? Çiftini bul kartlarımın bir eşi sizin çantanızda dururdu; konuşmasam da çıkarır gösterirdim birini, alıp bakınca sizdeki tekini, anlardınız ne hissettiğimi.
vayy beeee şimdi gülüyorum,
Hani bir zamanlar iki elim kanda olsa gelirim di?Ne masum yalanlarmış meger. Dur bakayım, düşünüyorum da ben bunu sizin dilinizden hiç duymadım. Demek ben söylemişim, duvara çarpmış ,siktiret gitsin dedigim ve yine benim sesimmiş bana dönen. Ne acı, hep ben mi iki elim kanda olsa gelirim, demişim ,Hep benmi fedarkarmışım ve hep ben mi dostlugu,dosttan öteligi yüreyimde taşımışım:(
Anlıyorum şimdi; aslında siz değilmişsiniz beni dost olduğumuza inandıran, benmişim, yalnız ben! ben dostluğu meğer başka kapılarda aramışım. Öyle bir dost istemişim ki, öyle bir dost... Bunu sizlerde yaratmaya kalkmışım!Ne acı... Elim her boş döndüğünde küsmüşüm,kırımışım Ah ne hata! Dostum şuracık ta dururken, tam yanımda, tam karşımda, tam içimde dururken, ben onu görmemişim, duymamışım,megerse. Bir ben varmış bende benden içeri, onun haykıran sesini sen sanmışım, kahretsin.
İnsan bu kadar mı göremiyor kendini?Bu kadarmı önemsiz,basit.
Sol yanım acıyor ve ben biliyorum nedenini. Çiftini bul kartlarımın biri elimde, diğeri içimde; elimdekine bakıp, içimdekine dönüyorum, anlıyorum hislerimin nedenini. Biliyorum artık sağlam tutacağım eli.Dostum diyebilecegim insanları.
Heyy, dışarıdaki Dostum,
Sana çok teşekkür ederim, bana içimdeki gerçek Dost'un varlığını gösterdiğin için.Gözlerimi açtıgın için
Farkında değilsin, değil mi?
Ne önemi var ki... Evet ne önemi varkii...Puzzle.

4 yorum:

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Eevet bazen dost sandıklarımız öğretirmiş bize hayatı. Yalanı yılanı, gerçeği, bozuk düzeni.
Sendekiler çokmuş biraz. neyse azalmışlar. derin bir besef al ve kurtulduğua sevin. İyi haftasonları dilerim

Puzzle. dedi ki...

SİYAH KELEBEK :)aksine hayatımda pişmanlık duyacagım hiçbir dostum olmadı,sadece dostluk adına yazılılan degeri kadar degerli oldugunu ima eden sözlerin dile gelişiydi.Hayatımda varolan bütün güzel dostlarıma burdan tekrar varoldukları için şükürler olsun diyorum.

cingifilli dedi ki...

çok beğendim yazınızı.dost seçimi konusunda beceriksiz olan ben:(

Puzzle. dedi ki...

cingifilli Hoş geldin:) hayatta hiçbir şeyi yaşamadan anlamıyoruz,dosttun kalanı makbuldür sıkma canını..