Olamaz..


İSTANBUL, ANKARAYI   1-O  MAGLUP ETTİ.....OLAMAZ YAAAA.....OLAMAZ...İLK BEN İSTEDİM KAR YAGSIN TANRIM BU ADALETSİZLİK,SAKIN SAKIN GÜLMEYİN..dilekçe yazdım yolladım gök yüzüne sanırım melekler hayalleri karıştırdı..Hııımm tabi ya bu kadar aç gözlülük yaparsam gör dedi.İlk kar benim için yagsın sıranızı bekleyin diye tutturursam olacagı buydu..Olamaz haksızlık bu ama.

15 yorum:

LLuvia dedi ki...

Ben de tam yazacaktım diğer yazına İstanbul'da kar yağdı diye :) Perşembe Ankara'ya sıra gelecekmiş müjde :)

Puzzle. dedi ki...

LLuvia..Haksızlıga ugradım,yada dua ederken, bir yerde yanlışlıkmı yaptım söylenmelerim içinde birden şunu anladım... Tanrı biliyorki benim yüregimden geçenleri..Kendimden önce başkalarının mutlu olmasını istedigimi:)mutlu olabilirsiniz bakın eger istanbulda iseniz benim için kardan adamı siz yapın:)düşmekten fırsat bulursanız:)) sonuç olarak kar'ı yagdırdık:))

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

hahahaha kötü biz zafer gülüşü atayım bari :):):):) kar tuttuuuuu bu gece kardan adam yapacağızzzzzz hehehehehe :):):):)): ayyyy ne kötüyüm beeee :)

Pabuc dedi ki...

hahhahahahah çok güldüm çokkkk
Sen misin kar yağsın kar yağsın diyen :D Daha çok beklersin burda kar yağıyo sen daha bekle :)))

Puzzle. dedi ki...

SİYAH KELEBEK..Kötümü kötünün kötüsün :))gülmeniz yinede eksik olmasın siz kardan adamı yapın ben bozayım:)ben daha kötüyüm şimdi:))

Puzzle. dedi ki...

papuç ..Buna adım kadar eminim gülme krizi geçirdiginede allah gülmeden eksik etmesin.sayemde güldünüz papuç hanım.topuklu terliklerle sokaga çıkmaya kalma sonra:)kardan adama dönersin:)şuan ben o halini düşünüyorumda tamam gülmüyorum hasta olmanı istemem,allah kadınların elinden korusun beni diyorum şu düştügüm hale bak:(

LLuvia dedi ki...

Yok ben kar yağan memlekette değil yağmayanda yaşıyorum :( Perşembe günü Ankara'da kar yağma ihtimali için müjde demiştim :)

Pabuc dedi ki...

üzgünüm ama sen hakettin :) kendinde biliyorsun bunu...etrafta kar yaşsın diye dolaşırken düşünecektin onu :P

Puzzle. dedi ki...

LLuvia..Bilmece gibi oldu bu,perşembe'de iddalısınız ya yagmazsa?Ankaralı oldugunuz kesinleşti:)yagmazsa bir çay borcunuz olsun:)

Puzzle. dedi ki...

papuç.. Haklısın papuç hakettim:( yagmasını okadar çok istedimki.Kar görmeyi çok özledim.şans olmadı.

LLuvia dedi ki...

Bu bir iddia mı :) Kar yağarsa benim alacağım ne olacak :)Yine çay mı? :)

Dalgaları Aşmak dedi ki...

PUZZLE hiç üzülme İstanbul'da yaşayanlar kar eziyeti yaşıyor.Trafik falan malum :)Ama Ankara öyle mi?

"Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar
Asfaltlar ışıldar, buz tutardı resmi yalanlar"

LLuvia dedi ki...

Bugün perşembe. Sabah kalktığımda bahçemin her yanı beyaz taneciklerle kaplıydı. Ne yazık ki yollar sokaklar hala aynı grilikte.

Puzzle. dedi ki...

LLuvia..Bu bir teselli olmalı,ben kar görmüyorum:):)siz griliklerle avunun ben beyazlarla mutlu olurum:)karmı? hafta sonu yagmasını isterdim bakın.Olmadı uludaga yol gözüktü:)

LLuvia dedi ki...

Tesellim sadece sabah içinmiş şimdi herşey eridi gitti.